Samenzangavond - 500 jaar Reformatie

Geen tijd om lid te worden van een koor, maar wel zin in zingen? Kom dan DV zaterdag 25 november naar de massale samenzangavond in de Bovenkerk van Kampen.

Op het programma staan psalmen en geestelijke liederen, met name van bekende reformatoren. Organist is André Nieuwkoop. De algehele leiding is in handen van ds. A. Schot. Excellent Recordings zal een cd-opname maken.

De avond duurt van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. De deuren gaan open om 19.00 uur.

Samen zingen met André Nieuwkoop

André Nieuwkoop (1990) werd te Werkendam geboren. Op jeugdige leeftijd bleek al zijn muzikale aanleg en interesse. Als klein jongetje keek hij in kerken met ontzag naar die grote orgels. Thuis met oefenen en goed luisteren heeft hij zich de kunst van het orgelspelen aangeleerd. Met af en toe wat orgellessen op advies van verschillende mensen zocht André Nieuwkoop toch zelf zijn eigen weg in orgelland met een geheel eigen stijl.


Naast zijn vaste werk als binnenvaartschipper geeft André Nieuwkoop verschillende Psalmzangavonden met Bovenstem per jaar. Deze avonden worden vanuit het hele land, maar ook van daarbuiten door jong en oud bezocht. Diverse CD’s en solo CD’s zijn er inmiddels verschenen vanuit Zaltbommel, Gorinchem, Goes en Kampen.

De wens van André Nieuwkoop is dat het orgelspel en de samenzang mag leiden tot eeuwige zegen.

Samen zingen in de Bovenkerk

Bovenkerk Kampen

Samenzang rond de Reformatie met André Nieuwkoop

Bovenkerk Kampen

25 november - Bovenkerk Kampen | 19.30
Partners van het Groot Nederlands Reformatie koor:
logo_RD
Logo VGS - PMS
ER_LOGO P465_P2415