Klantenservice

Parkeren

Bij elk concert vermelden wij waar u kunt parkeren. Heeft u daar vragen over, stuur ons gerust een mail.

Betalen

U kunt op deze website op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL. Bij deze veilige betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via vooruitbetalen. U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL65 RABO 0154 3696 3 t.n.v. Samor.nu - Sliedrecht onder vermelding van het toegangsbewijsnummer.

Kaarten bestellen

Heeft u vragen over het bestellen van kaarten? Stuur ons een mail. We helpen u graag verder.
 

Tot wanneer kan ik online kaarten kopen voor een concert?

U kunt in tot 1 uur voor aanvang via de website online kaarten kopen. U ontvangt namelijk het toegangsbewijs via het email adres wat u bij uw bestelling invuld.
 

Kaarten niet ontvangen?

De kaarten die u online besteld worden gemaild naar het email adres die u ingevuld heeft. Soms gebeurt het dat deze email in de emailbox ongewenst komt. Mocht dat niet het geval zijn, stuur ons dan een mail.

 

Prijzen

Alle vermelde prijzen van de toegangsprijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.

 

Klachten

Niet tevreden? Meldt het ons? Vul hieronder het klachtenformulier in. U ontvangt binnen 5 werkdagen reactie.

Daarom meezingen

Wat maakt deelnemen aan dit projectkoor zo aantrekkelijk? Vooral het samen zingen tot eer van God spreekt tot de verbeelding. De liederen uit de bundel van Johannes de Heer zijn bekend, alom geliefd en vertolken een tijdloze, diepe boodschap. Ook de onderlinge ontmoeting zal voor velen een reden zijn om mee te zingen. De repetities en concerten vinden plaats in historisch kerken die op zich al een bezoek waard zijn! Dat het projectkoor een hulpverleningsproject van Woord & Daad ondersteunt, geeft een waardevolle bijklank!

Partners van het Groot Nederlands Reformatie koor:
logo_RD
Logo VGS - PMS
ER_LOGO P465_P2415